Ferti-oil 250ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tarwekiemolie verrijkt met de vitaminen A, D3 en E ( = vruchtbaarheidsvitamine). Ideaal om de leg en bevruchting te stimuleren tijdens de kweek

  • Bevordert een gelijktijdige en vlotte leg
  • Vermindert het risico op onbevruchte eieren
  • Stimuleert de drift bij de weduwnaars
Gebruik

1 koffielepel (5 ml) per kg graan- ter voorbereiding van de kweek: dagelijks toedienen vanaf 8 dagen vóór de koppeling tot aan de leg van het tweede ei.- Voor de weduwnaars: op het einde van de week een tweetal dagenDagelijks vers aanmaken.

Tips

Aan de duiven voederen nadat het wat is gedroogd met bvb. Form-mix Plus.

Samenstelling
Samenstelling

Tarwekiemolie (98,77%), Maïskiemolie

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit < 0,3%, Ruwe celstof < 0,5%, Ruw vet 99,6%, Ruwe as < 0,4%, Lysine 0 mg/kg, Methionine 0 mg/kg, Natrium < 200 mg/kg

Toevoegingsmiddelen/kg
Nutritionele toevoegingsmiddelen

E672 Vitamine A 500000 IE, E671 Vitamine D3 100000 IE, 3a700 Vitamine E 2000 mg

Gegevens
CNK2552214
FabrikantenOropharma, Versele-Laga
Merkenoropharma