Betaburner Tabl 120

CNK: 2375491

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Betaburner Tabl 120

BETABURNER combineert een aantal plantenextracten welke een thermogene werking hebben en zo de verbranding van lichaamsvet kunnen stimuleren...

Richtprijs

€ 35,00

Gegevens

BETABURNER combineert een aantal plantenextracten welke een thermogene werking hebben en zo de verbranding van lichaamsvet kunnen stimuleren. Groene thee extract, Yerba maté, guarana extract bevatten allen cafeïne, specifieke anti oxidanten en andere stoffen welke een invloed hebben op de vetverbranding. Doordat zij het centrale zenuwstelsel ook stimuleren, zijn zij niet geschikt voor personen welke overgevoelig zijn voor cafeïne. Canadese geelwortel verlengt de actieve werkingsduur van de thermogene stoffen in BETA BURNER waardoor je een time release effect verkrijgt. Gemberwortel normaliseert het metabolisme van suiker in het lichaam en stabiliseert de bloedsuikerspiegel. Calcium kan helpen met het normaliseren van het lichaamsgewicht. Tekort aan calcium kan hormonale veranderingen in het lichaam veroorzaken en het mechanisme dat zorgt voor het opslaan van vet in het lichaam, waardoor je gewichtstoename krijgt. Voldoende calciuminname kan dit proces omkeren en je helpen om een gezond gewicht te bereiken en te houden.

Meer informatie

Breedte 68 mm.
Hoogte 129 mm.
Nut NUT 280/78
Diepte 66 mm.
Indicaties

Zwaarlijvigheid, aanzwengelen van het metabolisme.

Gebruik

2 tabletten voor ontbijt, 2 voor het middagmaal.

Samenstelling

vulmiddel: E460, calcium fosfaat, guarana extract, yerba maté, gemberwortel, groene thee extract, Canadese geelwortel, magnesium oxide, vitamine C, vulmiddel: E464, E470b, E553b, kleurstoffen E171 en E172, stabilisator: E1505, dille.

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding